8. PENGENDALIAN MAKANAN & ASAS HALAL





Previous
Next
Ringkasan
Objektif kursus ini ialah untuk memberi pendedahan dan kesedaran kepada semua pengendali makanan mengenai aspek-aspek halal, kebersihan dan keselamatan makanan, diri pengendali dan premis makanan dan seterusnya bagi mengurangkan kejadian keracunan makanan di seluruh negara.
Kandungan Kursus
Sepanjang kursus ini berlangsung, para perserta kursus akan diberi pendedahan dan tunjuk ajar mengenai:
- Konsep Asas Halal
- Pengendalian makanan secara halal, bersih dan selamat
Tempoh & Tarikh Terkini
1 hari.
Tarikh:
- 23/01/2021 (Sabtu)
- 27/02/2021 (Sabtu)
- 20/03/2021 (Sabtu)
***Tarikh akan berubah mengikut keadaaan semasa dan permintaan.
Kelebihan
- Sijil disediakan
- Makanan disediakan
Yuran
RM80.00/orang.